Kickboxen Clubs


boxen.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • 'Battelend' op die te gekke beats
  'Battelend' op die te gekke beats - Enschede-Haaksbergen - Regio - TC Tubantia
 • Lezerscolumn - Er moet nog veel gebeuren voor 8 juni
  Ook in 2012 biedt VI.nl kans op plaatsing van columns van lezers/bezoekers. Honderden mensen kropen inmiddels achter hun computer en stuurden soms verrassende bijdragen. Nieuwe inzendingen zijn altijd welkom. Met enige regelmaat zullen we de column van een lezer op onze site publiceren. Wel maken we u graag nogmaals op het volgende attent: lees goed de voorwaarden alvorens in te zenden. Zie de balk onderaan. Inzendingen die niet aan de voorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen. Deze keer een bijdrage van Paul Rotteveel uit Amsterdam.
 • Eerste reeks garageboxen verkocht onder Marktplein
  MIDDELKERKE - Onder het Middelkerkse marktplein kwam vorige zomer een parking van drie verdiepingen met 340 parkeerplaatsen en 86 garageboxen. 45 van deze garageboxen zijn nu na een eerste verkoopsronde toegewezen. Inwoners, tweede verblijvers en handelaars die binnen een straal van 1 km rond de parking gedomicilieerd of gevestigd zijn kregen voorrang bij de toewijzing.
 • Bellen met Bas Kosters
  Wil Bas Kosters sponsor Vodafone plezieren, of hoopt hij met zijn laatste show Lady Gaga als nieuwe klant binnen te hengelen? Dat was de vraag die opkwam tijdens de energieke show die hij gaf tijdens de opening van de Amsterdamse modeweek.
 • Paris Fashion Week: Maison Martin Margiela
  Het modehuis stelde zijn nieuwe lente – en zomer collectie voor. Het modehuis Maison Martin Margiela stelde in Parijs zijn nieuwe lente- en zomer collectie voor.
 • 'De propaganda smaakt al te zuur'
  Een dodelijke mortieraanval in de stad Homs maakte een onverwacht einde aan een officieel persbezoek aan SyriŽ. Radio 1-journalist Jens Franssen, die deel uitmaakte van de groep westerse journalisten, kwam gisterenochtend vervroegd terug thuis. Fysiek ongehavend, maar vechtend tegen het cynisme en met een pak onbeantwoorde vragen.
 • HooggeŽerd publiek!
  In een weiland bij Staphorst beklimt een stier op indrukwekkende wijze de achterkant van een koe. Of is het koetje-doet-koetje? Het is zondagochtend en de rest van het gelovige dorp zit onwetend in de kerk. Ik rij op de A28 met de zon in de rug richting Steenwijk voor een andere imposante voorstelling; het Nederlands Kampioenschap Street- en Showdance. Het leven van een verslaggever is een groot circus.
Kickboxen Clubs
Dutchmartialarts
Dutchmartialarts
http://www.dutchmartialarts.com/clubs/vechtsportclubs/boksen-kickboksen-thaiboksen-savate

Elhatri
Welkom bij budosporten elhatri. welkom bij budosporten elhatri - uw vechtsport specialist: karate,thai-boksen,tae bo,zelfverdediging voor vrouwen,kobudo,judo,fitness,tai chi,yoga,aikido,afvallen,pilates.
http://www.elhatri.nl

Hab Boksen
Golden glory helmond
http://www.hab-boksen.nl

Lotusgym
Lotusgym
http://www.lotusgym.nl

Silent Dragon
Silent dragon delft :thai kick boxing boksen krav maga. stichting silent dragon delft is een muay thai kick boxing & boxing gym & krav maga school in delft
http://www.silent-dragon.nl

Spidergym
Spidergym - vrouwen kickboksen rotterdam. ladies only thai boxing thaiboksen, kickboxing voor alleen meiden, in rotterdam. conditie bbb zelfverdediging, zelfvertrouwen cadrio workout calorieen verbranden
http://www.spidergym.net/pagina/17.html

Topteamutrecht
Document moved
http://www.topteamutrecht.nl/site

7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal